miercuri, 18 ianuarie 2012

ECOmesajul

    A depasit de mult hartia dintr-o sticla aruncata in apa, scrisoarea din plic livrata de postas sau sms-ul de pe telefonul mobil. E dopat cu balegar 100% natural, de cea mai buna calitate, asadar ai zice ca nu contine aditivi de niciun fel. Lumea e innebunita sa il foloseasca cat de des si in orice imprejurare. Nu e nou pe piata, e deja consacrat, dar singurul nume de botez primit a fost al strabunicului-bunicului-tatalui: mesaj.
    Neajunsul lui nici el nu si-l cunoaste. Foloseste cuvinte, ca si inaintasii lui, incearca sa exprime, sa transmita, sa fie perceput si sa i se raspunda. S-a aliniat la cerintele secolului 21, 'stofa' lui e noua, croita dupa tiparul vechi si ingrasata cu batranul balegar. E foarte popular, se aude pe strada, in comunicate de presa, la televizor sau radio. Si jinjia il cunoaste. (despre jinjie intr-un post viitor)
    E inca in testare, uneori nu isi atinge scopul, dar are avantajul ca nu traieste 500 de ani ca masa plastica, ci se descompune foarte repede. Pentru a-l deosebi de restul, imi permit sa il numesc ECOmesaj. Il cunoasteti?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu